Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Na otouku Maui na Havajih rojeni Kai Lenny odkriva lepote Švice. Aloha!

Na povabilo TAG Heuer-ja se je ultra talentirani ameriški atlet, ki je po rodu s Havajev Kai Lenny - med drugim tudi surfer, windsurfer, kitesurfer in sedemkratni svetovni prvak v supanju po največjih valovih na svetu, udeležil podviga v Švici. Prestal je različne adrenalinske preizkušnje in sicer plezanje, deskanje na snegu in padalno jadralstvo, seveda pa se ni izognil svojemu najljubšemu športu na neobičajih mestih. Njegove avanutre lahko pogledate po epizodah na TAG Heuer fb strani. https://www.facebook.com/TAGHeuer

Toni Cetinski in TAG Heuer

 In Toni Cetinski jo sedaj ima. Namreč TAG Heuer uro. Posnosni smo, da lahko naznanimo sodelovanje med hrvaškim popularnim pevcem in urarsko švicarsko znamko TAG Heuer, ki je pri nas vedno bolj popularna. Strastna ljubitelja te znamke in tudi že obstoječa ambasadorja sta tudi dj dvojec Vanillaz, ki ju to poletje lahko ujamete na številnih glasbenih dogodkih v naši regiji.
Romantični Toni to poletje tudi ne počiva in lahko ga ujamete na koncertu v naši regiji. 

Certina DS Podium Chrono Precidrive

Nova edicija DS Podium kronografa s Precidrive™ quartz mehanizmom z impresivnim 41 milimetrskim ohišjem, z desetinkami sekund, za še večjo natančnost pri merjenju časa in izrazito športno eleganco.

Izdelana  iz nerjavečega jekla in zaščitena s safirnim steklom odpornim na praske.

Na voljo s črno sivim ali rdeče črnim NATO paščkom.

Sobota. Sonce. Bohinj. Sup. In naša ekipa G-Shock.
 

Supanje se je v zadnjem času razširilo tudi po Sloveniji in ni ga jezera ali morskega zaliva, da ne bi opazili človeka na supu. Beseda sup izhaja iz angleščine in pomeni stand up paddleboarding, takšnega kot ga poznamo danes pa prihaja z eksotičnih Havajev. Prvotno pa so supanje uporabljali že v davni Afriki, ko so se posamezniki stoje na svojih kanujih in s pomočjo vesla premikali napreje.
 

Goran Ivanišević, prijatelj znamke Hublot in Borna Ćorić, ambasador znamke Hublot

Ambasador znamke Hublot Borna Ćorić in teniška legenda Goran Ivanišević na srečanju z najmlajšimi - ATP UMAG.


Ob zaključku 27-ga teniškega turnirja ATP World Tour UMAG je urarska znamka Hublot omogočila nepozabno srečanje hrvaške teniške legende Gorana Ivaniševića i mlade teniške zvezde in ambasadorja Hublot-a Borne Ćorića. Oba igralca sta se z mladimi ljubitelji tenisa srečala na igrišču, kjer so oboževalci dobili tudi priliko, da na pesku zaigrajo s svojima idoloma. 
 

OMEGA Seamaster

Navdihnjena z James Bondovim rangom poveljnika v britanski kraljevi mornarici,  je prestižna znamka OMEGA ustvarila omejeno izdajo svojega ikoničnega Seamasterja. Takoimenovana ”poveljnikova ura”  nosi barve mornarice – belo, modro in rdečo, ki ustvarjajo uglajen navtični izgled.

Ekipa iz Nove Zelandije, katere glavni sponzor je tudi letalska družba Emirates je zmagovalka na 35. ameriškem pokalu na Bermudih. Pri OMEGI, ki je tudi njihov sponzor so nad zmago navdušeni.

TAG Heuer je uradni časomerilec in timski partner Red Bull Racinga. Od leta 2016 pa je postal tudi uradni gonilni motor, saj je Red Bull Racing za tekočo sezono uradno imenoval svoje vozilo Red Bull Racing- TAG Heuer RB13. To je bila za ekipo precej atipična poteza, vendar zelo privlačna za TAG Heuer, katerega marketinška strategija povezuje zabavo, šport in uspešne prireditve.

 

GA-710GB-1A

G-SHOCK vedno znova navdušuje z novimi standardi merjenja časa in vzdržljivosti časomerov. Model GA-710 GB združuje trpežne materiale in kakovost izdelave ter vpadljivo podobo ure.

 

Kako prijetno je zadišalo poletje. Po morju, vročem soncu in osvežilnih koktejlih. In modnih dodatkih, ki bodo popestrili poleten styling na plaži ali vročem asfaltu v mestu.

Dmitri Dmitrijev, Longines, 
Matjaž Šteblaj, Slowatch,
Mima Jaušovec, Mats Wilander, Tjaša Šteblaj in 
Goran Klemenčič, Telekom

“Ko enkrat osvojiš tak turnir, si v zgodovino zapisan z zlatimi črkami. Še 40 let kasneje uživam privilegije in to vsakič, ko obiščem OP Francije.” Mima Jaušovec
 

Ni je dame, ki ne bi poznala Swarovski kristalov. Mojstrsko oblikovani kristali s čudovitimi barvnimi odtenki so poznani po celem svetu in njihove kristale v svojih kreacijah uporabljajo tudi najbolj znane modne hiše.