Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Ekipa iz Nove Zelandije, katere glavni sponzor je tudi letalska družba Emirates je zmagovalka na 35. ameriškem pokalu na Bermudih. Pri OMEGI, ki je tudi uradni časomerilec ekipe in njihov sponzor so nad zmago navdušeni.

TAG Heuer je uradni časomerilec in timski partner Red Bull Racinga. Od leta 2016 pa je postal tudi uradni gonilni motor, saj je Red Bull Racing za tekočo sezono uradno imenoval svoje vozilo Red Bull Racing- TAG Heuer RB13. To je bila za ekipo precej atipična poteza, vendar zelo privlačna za TAG Heuer, katerega marketinška strategija povezuje zabavo, šport in uspešne prireditve.

 

GA-710GB-1A

G-SHOCK vedno znova navdušuje z novimi standardi merjenja časa in vzdržljivosti časomerov. Model GA-710 GB združuje trpežne materiale in kakovost izdelave ter vpadljivo podobo ure.

 

Kako prijetno je zadišalo poletje. Po morju, vročem soncu in osvežilnih koktejlih. In modnih dodatkih, ki bodo popestrili poleten styling na plaži ali vročem asfaltu v mestu.

Dmitri Dmitrijev, Longines, 
Matjaž Šteblaj, Slowatch,
Mima Jaušovec, Mats Wilander, Tjaša Šteblaj in 
Goran Klemenčič, Telekom

“Ko enkrat osvojiš tak turnir, si v zgodovino zapisan z zlatimi črkami. Še 40 let kasneje uživam privilegije in to vsakič, ko obiščem OP Francije.” Mima Jaušovec
 

Ni je dame, ki ne bi poznala Swarovski kristalov. Mojstrsko oblikovani kristali s čudovitimi barvnimi odtenki so poznani po celem svetu in njihove kristale v svojih kreacijah uporabljajo tudi najbolj znane modne hiše.
 

Breguet Heritage 5400

V luksuznem butiku 1991 predstavljamo nekaj aktualnih novosti za to poletje.  Vrhunski časomeri, v katere se boste zaljubili. Sedaj na voljo tudi pri nas. Obiščite butik 1991 na Čopovi 1 v Ljubljani, na voljo so vam tudi preko email naslova 1991@slowatch.si ali na telefonu 031 320 811. 

 Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo 

Gucci G Timeless

Prava umetnija, ki bo okrasila vaše zapestje. Zlato izvezena podoba čebele, ki ponazarja podobe rajskega vrta kot ga ilustrira Gucci v svojih letošnjih kolekcijah. Ura je na voljo v poslovalnici Slowatch1991 na Čopovi 1 v Ljubljani.

 

 

TAG Heuer Autavia

Autavia, najbolj pričakovan in iskan časomer za katerega je Jack Heuer vedno rekel, da je pravzaprav prva zapestna ura, ki jo je leta 1962 ustvaril za švicarsko urarsko hišo.

Palme d`Or

Leto 2017 je v znamenju 70. obletnice mednarodnega festivala v Cannesu in obenem tudi 20 letnice inspirativnega partnerstva z znamko Chopard. Leta 1998 je takratni predsednik festivala Pierre Viot ponudil Chopard-jevi so-predsednici Caroline Scheufele možnost za preoblikovanje in posodobitev kipca Palme d'Or. Seveda so pri Chopard-ju ponudbo sprejeli In od takrat dalje se v luksuznem Maisonu in legendarnem dogodku uživa v čudoviti romanci, kjer se nizajo nepozabni trenutki in čudovite stvaritve. Ko se nežno ozremo nazaj, lahko vidimo kako bogato in strastno sodelovanje je to.
 

Končnica lige NBA je v polnem razmahu. Ekipe se borijo za naslov najboljšega. Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition je posvečen najpomembnejšemu partnerstvu v športu v zgodovini urarske hiše Tissot. Ura odseva inovativno tehnologijo, ki jo Tissot uporablja za merjenje rezultatov na košarkaškem igrišču. Možnost uporabe kompasa, višinomera in pregled vremenske napovedi so samo nekatere izmed funkcij. Poganja jo sončna energija.

Sam izgled ure pa izraža drzen športni slog in samozavest, kot jo imajo najboljši športniki.

 

 

Conquest 1/100th Roland Garros

Longines, v čast dolgoletnemu partnerstvu z odprtim prvenstvom Francije, razkriva Conquest 1/100 Roland Garros.

Že od leta 2007 je Longines uradni partner in časomerilec na odprtem prvenstvu Francije Roland Garros in v čast 10 obletnici je ta švicarski proizvajalec predstavil nov kronograf iz ITS Conquest kolekcije in sicer Conquest 1/100 Roland Garros. Ta posebna izdaja, ki je nastala kot poklon največjemu teniškemu turnirju na peščenih igriščih, združuje edinstveno gibanje z uporabo tehnologij najnovejše generacije.