Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Palme d`Or

Leto 2017 je v znamenju 70. obletnice mednarodnega festivala v Cannesu in obenem tudi 20 letnice inspirativnega partnerstva z znamko Chopard. Leta 1998 je takratni predsednik festivala Pierre Viot ponudil Chopard-jevi so-predsednici Caroline Scheufele možnost za preoblikovanje in posodobitev kipca Palme d'Or. Seveda so pri Chopard-ju ponudbo sprejeli In od takrat dalje se v luksuznem Maisonu in legendarnem dogodku uživa v čudoviti romanci, kjer se nizajo nepozabni trenutki in čudovite stvaritve. Ko se nežno ozremo nazaj, lahko vidimo kako bogato in strastno sodelovanje je to.
 

Končnica lige NBA je v polnem razmahu. Ekipe se borijo za naslov najboljšega. Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition je posvečen najpomembnejšemu partnerstvu v športu v zgodovini urarske hiše Tissot. Ura odseva inovativno tehnologijo, ki jo Tissot uporablja za merjenje rezultatov na košarkaškem igrišču. Možnost uporabe kompasa, višinomera in pregled vremenske napovedi so samo nekatere izmed funkcij. Poganja jo sončna energija.

Sam izgled ure pa izraža drzen športni slog in samozavest, kot jo imajo najboljši športniki.

 

 

Conquest 1/100th Roland Garros

Longines, v čast dolgoletnemu partnerstvu z odprtim prvenstvom Francije, razkriva Conquest 1/100 Roland Garros.

Že od leta 2007 je Longines uradni partner in časomerilec na odprtem prvenstvu Francije Roland Garros in v čast 10 obletnici je ta švicarski proizvajalec predstavil nov kronograf iz ITS Conquest kolekcije in sicer Conquest 1/100 Roland Garros. Ta posebna izdaja, ki je nastala kot poklon največjemu teniškemu turnirju na peščenih igriščih, združuje edinstveno gibanje z uporabo tehnologij najnovejše generacije.

 

Hamiltonovo Khaki Field linijo dopolnjuje 42mm Khaki Auto Chrono - kronograf z močno karizmo in ekskluzivnim H-21 avtomatskim kalibrom. Z dvema dodatnima števcema, ki prikazujeta dan in datum je Khaki Auto Chrono na voljo v različici z nerjavečim jeklom ali verziji z črnim PVD-jem in vintage rjavo usnjenem paščku ali črnim gumijastim paščkom.

REFERENCE: H71626735
CALIBER: H-21
STRAP REFERENCE: H600.684.136
 

Calvin Klein Minimal

Vrnitev klasike. Calvin Klein minimal. Z vintage navdihom.  

Ta ikona v moški in ženski različici s čisto in pregledno številčnico ponuja odlično kontrolo. Zadržana in prefinjena nova Calvin Klein minimal ura je na voljo v osmih barvnih variantah - sivi, črni in rjavi z mesh zapestnico, z rjavo usnjeno ali zapestnico iz nerjavečega jekla. Ura je vodoodporna do 30 metrov.  Na voljo v trgovinah Slowatch po Sloveniji.
 

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo 

 

Jan Polanc in zmaga 4.etape. 
(vir: bicikel.com, slika sirotti)

Giro d'Italia je ena od največjih mednarodnih kolesarskih cestnih dirk.  Odvija se vsako leto v Italiji in traja tri tedne, običajno pa poteka v maju. Letošnja pot je dolga 3609.1 kilometrov in vključuje vožnjo tudi na nadmorski višini nad 2700 m. Giro d'Italia je ena najbolj #DontCrackUnderPressure kolesarskih dirk na svetu. Oktobra lani je TAG Heuer obnovil sodelovanje v kolesarstvu in to je sedaj enkratna priložnost znamke za obeležitev jubilejnih 100 let dirke.

Letos je pri OMEGI vsekakor največkrat izgovorjena in napisana beseda SPEEDMASTER.

Nedvomno najbolj ikoničen časomer, ki praznuje častitljivih 60 let.

JLC Rendez Vous

In tudi srečanje med podjetjem Slowatch in prestižno urarsko hišo Jaeger-LeCoultre je potekalo kot ljubezen na prvi pogled.

Ljubezen podjetja Slowatch do čudovitih, preciznih in spoštovanih časomerov, ki pišejo zgodovino že skoraj dve stoletji. Na vetrovni četrtek smo si z zanimanjem ogledali časomere iz nove kolekcije, ki so luč sveta ugledali v januarju na prestižnem urarskem sejmu v Ženevi Salon International de la Haute Horlogerie 2017.

 

#TFWGucci Dokumentarni fotograf @littlebrownmushroom (Alec Soth) znan po svojih melanholičnih slikah pokrajine in ljudi.

Gucci je za svoj novi digitalni korak pod imenom #TFWGucci  (“That Feel When” ali “That Feeling When”) združil številne umetnike iz celega sveta.

Rihanna

Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard je naznanila sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo  Rihanno in skupaj sta ustvarila kolekcijo »Rihanna ❤ Chopard«

 

Baselworld

Konec marca se je naša ekipa odpravila v Basel, kjer se vsako leto predstavijo navečje urarske hiše na svetu.  Sejem ponuja veliko priložnosti za poslovna srečanja in seveda za edinstvene predstavitve novih težko pričakovanih novitet na trgu. Gre za enkratno doživetje, ki ga ja vredno okusiti vsaj enkrat v življenju. 

George Clooney

Redke ure lahko navdihnejo tako kot OMEGA Speedmaster. Prva ura na Luni, ki je postala simbol vztrajnosti, spretnosti ter uresničenih sanj. »Leta 1969 smo vsi stopili ven in uperili pogled proti Luni. Mislim, da sem bil star osem let. Zazrli smo se v Luno v upanju, da bomo lahko videli pristanek astronavtov z naših dvorišč.