Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Novosti iz Ženeve

Te dni se v Ženevi čas vrti okoli novih modelov, ki so jih na trg lansilrale velike urarske znamke.
Za začetek vam predstavljamo 4 novosti iz urarske hiše TAG Heuer in Hublot.

Za več informacij se lahko obrnete v butično trgovino 1991 Slowatch po elektronski pošti 1991@slowatch.si ali po telefonu 031 320 811.

Hamilton in Red Bull Air Race

Hamilton je ponosen na novo partnerstvo z Red Bull Air Race, saj je postal njihov uradni časomerilec. Tekmovanje velja za novo dimenzijo motošporta. Med 14 najboljšimi tekmovalnimi piloti bo tudi Nicolas Ivanoff, ki je med drugim tudi ambasador znamke že od leta 2005. Za razliko od vseh ostalih tekmovanj gre tu za čisto motorsport dirko z vizualnim spektaklom, ki združuje hitrost, natančnost in spretnost. 

Če podarjate Tissot uro za božič se sliši nekako tako: "Ljubil sem te včeraj, še vedno te ljubim, vedno sem te in vedno te bom."
 

Najlepši čas v letu prinaša ljubezen in veselje. Deliti te občutke s tistimi, ki jih imate radi je neprecenljivo. Tissot Chemin des Tourelles je ura, ki prinaša to sporočilo. Ura je izjemna, saj je zmagala na mednarodnem natečaju za natančnost in pooseblja tradicijo, ki je pomemben del zgodovine Tissot-a.  Ime je dobila po ulici Le Locle v Švici, kjer je bila leta 1907 ustanovljena proizvodnja Tissot in kjer je podjete danes še tam.  Čudovita ura zanj in zanjo, ki jo je lepo postaviti na izbrano mesto pod okrašen drevešček.

Michael Kors

Čarobni mesec december, ko se ozremo malo nazaj in se zavemo, kako prehitro je minil čas in kaj bi še vse radi postorili. Vendar ne ostanimo predolgo pri analizi, saj sedaj je čas, ko ne moremo mimo tisočerih lučk, ki nas obdajajo. Na ulicah je opaziti vedno več nasmejanih obrazov z iskricami v očeh. Pa čeprav je zunaj mraz je to mesec v katerem želimo toplino doma in praznike preživeti z našimi najdražjimi osebami. Tokrat vam predstavljamo naših 12 zlatih in rožnato zlatih bonbončkov, ki bodo vsekakor primerni za vaša darila.
Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo 

Michael Kors z rdečimi deatjli

Rdeča barva predstavlja med drugim tudi srečo in ljubezen, ki jo je v teh dneh mogoče začutiti na vsakem koraku. Na pogled je od vseh najbolj privlačna in naše oko jo zazna pri najnižjih vidnih frekvencah. Že od nekdaj pa velja, da si moramo za božični večer nadeti vsaj en rdeči kos. Zato bodimo pogumni in ne pozabimo na rdeče detajle, s katerimi bomo blesteli na praznični večerji. Olajšali smo vam delo in za vas  izbrali ročne ure in modni nakit iz naše spletne trgovine z rdečim pridihom. Naj vam bo toplo in lepo in naj vam srce utripa v ritmu ljubezni. Podarite letos ljubezen. 

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo 

S prihodom prvega svetega moža se počasi v nas prebuja decembrsko vzdušje. Temu pripomore tudi službena zabava, na kateri s sodelavci prvič zapojemo belo snežinko * Postavljanje in okraševanje dreves pa nas spomni, da je pred nami čudovit čas obdarovanj. Da bi se izognili kupovanju v zadnjem trenutku in gnečam v trgovskih centrih vam svetujemo, da za darila poskrbite že danes in to kar preko spleta. V nadaljevanju vam predstavljamo naš izbor ročnih ur in modnega nakita v srebrnem odtenku, ki smo jih izbrali za vas. Poskrbite za iskrice v očeh vaših najbližjih.

Najlepše in hkrati najbolj kaotično obdobje leta je pred nami. Kako lepo in navdihujoče bo to obdobje, ki simbolizira nove začetke, si bomo določili sami.

 

Are you HAPPY DIAMONDS?

Ikonična kolekcija plemenitega nakita Happy Diamonds praznuje 40.rojstni dan!
 
Izkoristi trenutek in živi svoje življenje polno! Današnje ženske so blagoslovljene z nalezljivo vedrino, ki jih naredi sijoče. Občutljiva in brezčasna, vendar drzna in sodobna. To je Happy DIAMONDS kolekcija, ki igrivo prikazuje večplastno neodvisno osebnost.

Po praznovanju dneva "Thanksgiving" v Združenih državah Amerike (četrti četrtek v novembru) sledi črni petek. Ime izhaja iz dneva "Black Friday",  ko je 24.septembra leta 1869  strmoglavil ameriški trg z zlatom.
 

V petek 25.11. boste lahko v trgovinah Slowatch izkoristili  za izdelke Swarovski sledeče popuste:

- za nakup v vrednosti nad 100 € - 10%
- za nakup v vrednosti nad 150 € - 20 %
- za nakup v vrednosti nad 200 € - 30 %

Danica Lovenjak

Lacoste, zgodba o ustanovitvi znamke in njenega legendarnega krokodilčka sega v leto 1927, ko je Francija prvič v zgodovini premagala ekipo Združenih držav Amerike na prestižnem teniškem turnirju svetovnih reprezentanc, Davisovem pokalu.  
Ročne ure Lacoste so oblikovane za vsakodnevno nošenje in so prežete z brezčasno a sodobno noto, ki jih navdihujejo avtentične športne korenine in vsem dobro poznana eleganca ustanovitelja znamke Renéja Lacoste.