Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Najlepše in hkrati najbolj kaotično obdobje leta je pred nami. Kako lepo in navdihujoče bo to obdobje, ki simbolizira nove začetke, si bomo določili sami.

 

Are you HAPPY DIAMONDS?

Ikonična kolekcija plemenitega nakita Happy Diamonds praznuje 40.rojstni dan!
 
Izkoristi trenutek in živi svoje življenje polno! Današnje ženske so blagoslovljene z nalezljivo vedrino, ki jih naredi sijoče. Občutljiva in brezčasna, vendar drzna in sodobna. To je Happy DIAMONDS kolekcija, ki igrivo prikazuje večplastno neodvisno osebnost.

Po praznovanju dneva "Thanksgiving" v Združenih državah Amerike (četrti četrtek v novembru) sledi črni petek. Ime izhaja iz dneva "Black Friday",  ko je 24.septembra leta 1869  strmoglavil ameriški trg z zlatom.
 

V petek 25.11. boste lahko v trgovinah Slowatch izkoristili  za izdelke Swarovski sledeče popuste:

- za nakup v vrednosti nad 100 € - 10%
- za nakup v vrednosti nad 150 € - 20 %
- za nakup v vrednosti nad 200 € - 30 %

Danica Lovenjak

Lacoste, zgodba o ustanovitvi znamke in njenega legendarnega krokodilčka sega v leto 1927, ko je Francija prvič v zgodovini premagala ekipo Združenih držav Amerike na prestižnem teniškem turnirju svetovnih reprezentanc, Davisovem pokalu.  
Ročne ure Lacoste so oblikovane za vsakodnevno nošenje in so prežete z brezčasno a sodobno noto, ki jih navdihujejo avtentične športne korenine in vsem dobro poznana eleganca ustanovitelja znamke Renéja Lacoste.

V mesecu novembru boste pri nakupu ročne Michael Kors ure iz redne spletne prodaje sodelovali pri žrebanju za čudovito Michael Kors torbico. Podelili bomo kar tri v čudovitih odtenkih zlate, črne in roza barve.  Preverite ponudbo Michael Kors ur in kupujte na spletu. Poštnina za nakup preko spleta je brezplačna.
Pogoji sodelovanja

Classic Black

Najbolj trendi znamka zapestnih ur preizkuša nov koncept z enostavnim imenom Classic Black.

Focus je na popolnoma črni številčnici, vsi ostali detajli ostajajo enaki. Varna kombinacija za tiste, ki niso tako drzni v preizkušanju novih smernic ali pa drzen modni dodatek za tiste, ki si upajo.

Slavnostno rezanje Longines traku

Ponedeljkov večer bo v knjigo uspešnih zgodb podjetja Slowatch zapisan z veliko začetnico. Na Wolfovi ulici v Julijini hiši je, ob nežnih zvokih violine, svoja vrata tokrat še uradno odprla prva tovrstna poslovalnica v Sloveniji in na področju bivše Jugoslavije.


 

All Black

 

All Black - 10 let
Bistvo revolucionarnega koncepta!
Ko nevidno postane vidno!
BIG BANG UNICO SAPPHIRE ALL BLACK
Ko All Black postane popolnoma transparentno
 

Z leve proti desni direktor NK Olimpije g. Bojan Arlič, Rok Kronaveter in direktor prodaje Slowatch g. Boštjan Bahovec.

Rok Kronaveter z vzdevkom Krona je bil proglašen za najboljšega igralca lanske Prve lige Telemach Slovenija.

Gianluigi Buffon prejemnik nagrade 2016 Golden Foot Hublot

GIANLUIGI BUFFON je prejemnik HUBLOT nagrade 'GOLDEN FOOT 2016''

NAGRADA ''GOLDEN FOOT'' JE NAJVIŠJE ODLIKOVANJE NAVIJAČEV

Navijači podelijo nagrado najboljšemu vratarju na svetu.