Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Jack Heuer, častni predsednik in pravnuk ustanovitelja urarske znamke TAG Heuer, Edouarda Heuerja,  je upihnil 85 svečk. Praznovanje so obeležili s predstavitvijo omejene serije ikoničnega modela Autavia. Zgodba autavie pa ima svojo zgodovino, ki sega v leto 1933, ko so pri Heuerju oblikovali prvi merilnik hitrosti za avtomobile in letala. Ime je skupek besed, ki izhajata iz AUTomobile in AVIation. Tri desetletja kasneje je Jack Heuer obliko merilnika hitrosti prenesel na ročno uro in s tem obudil ime Autavia.

Tako kot originalno Autavio iz leta 1962, je tudi ta model oblikoval kar Jack Heuer sam. Ob praznovanju svoje rojstnega dne, pa je v dar prejel edicijo te ure, ki se ponaša s serijsko številko 0/1932, ki hkrati obeležuje tudi letnico njegovega rojstva.

Ob tej priložnosti je Jack Heuer o modelu Autavia povedal:« Zgodba o nastanku Autavie je zelo dramatična in polna zapletov. Autavia sodi v vrh mojih dosežkov, na katere sem najbolj ponosen, zlasti zato, ker smo leta 1962 uspeli uspešno prenesti kronograf v zapestno uro. Zato ima ta kolekcija posebno mesto v mojem srcu. Autavia je bil prvi model, ki sem ga izdelal in danes sem ponosen, ko vam predstavljam model ter serije, ki sem ga naredil kot zadnjega.«

Autavia tudi v novi preobleki ostaja zvesta duhu svojega časa in skozi moderno zasnovo in detajli, ponazarja zlato dobo dirkanja z motorji.

Na voljo v izbranih prodajalnah Slowatch

Hublot Big Bang Chelsea FC

Švicarski izdelovalec uglednih časomerilcev Hublot in aktualni prvak angleške Premier lige, nogometni klub Chelsea, sta ponovno združila sodelovanje in proslavila pričetek drugega poglavja njihove uspešne zgodbe. Vedno modra, vendar sedaj kot Big Bang.  Po uspešni izvedbi z Classic Fusion Chronograph Chelsea FC v letu 2016, je bil včeraj predstavljen Big Bang Chelsea FC in sicer nikjer drugje, kot v samem Stamford Bridge-u, domu »modrih«.

Femme Fatale 2017, televizijska voditeljica Ota Širca Roš ter Azra Čehić, regionalni vodja prodaje podjetja Thomas Sabo s podeljenimi nagradami za zmagovalko (foto: Vito Tofaj)

Letošnja fatalna ženska je po izboru bralcev najbolj branih slovenskih revij, postala televizijska voditeljica Ota Širca Roš. "Ženske zapeljujemo, rojevamo, manipuliramo, smo strastne in tudi bolj senzibilne, zato lahko sežemo onkraj oprijemljivega". 

Certina v svojih tokratnih novostih predstavlja model DS Podium Laptimer. Precejšnja novost tega modela je tako imenovani števec krogov, ki kronografskemu merjenju časa dodaja natačnost in prikaz ene desetinke sekunde v realnem času. Všečnost tega modela, ki pozna štiri barvne kombinacije, na zapestje prenaša čarobnost slehernega dirkališča. 

V svojih novostih pa tokrat niso pozabili na ljubitelje vodnih športov, ki si lahko po novem omislijo model DS Action Chronometer v kar petih različicah. 

Omega Planet Ocean Seamaster Deep black

Prestižni švicarska znamka urarskih presežekov OMEGA, je postala uradni časomerilec najtežje navtične dirke na svetu, Volvo Ocean Race. Gre za najtežjo in najdaljšo priobalno dirko, kjer so na preizkušnji svojih skrajnih zmogljivosti tako tekmovalci, kot tudi plovila. Dirka združuje najtrdnejše in najhrabrejše jadralce  in ekipe iz celega sveta. Za vse posadke na krovu jadrnic, bo tekma s časom ključnega pomena, OMEGA pa bo natačno spremljala njihov napredek v boju s tokovi, vetrovi in valovi, na njihovi kar 45.000 navtičnih milj dolgi dirki, katere pričetek bo 22. oktobra v španskem mestu Alicante.   

TAG Heuer 01, Tom Brady limited edition

TAG Heuer in Tom Brady, ambasador blagovne znamke od leta 2015, podajalec NFL ekipe Patriotov iz New England-a in petkratni prvak Super Bowl-a, ponosno predstavljata posebno serijo znamenitega kronografa Heuer 01.

TAG Heuer je ponosno odprl svetovno razstavo, ki jo je poimenoval Heuer Globetrotter oz. svetovni popotnik. Od 16.9. dalje, je tako po različnih svetovnih velemestih na voljo za ogled razstava, ki je temasko obarvana z zgodovino Heuerjevih modelov, katerih večina prihaja iz hišnega muzeja v kraju La Chaux-de-Fonds, kjer je tudi sedež tega imenitnega proizvajalca vrhunskih naprav za merjenje časa.

TAG Heuer_Singapore GP_Patrick Dempsey & Max Verstappen

V letošnji sezoni dirk Formule ena v Singapurju, sta sodelovanje združili kar dve zvezdi. Ameriški igralec in dirkač Patrick Dempsey ter nizozemski voznik ekipe Red Bull Racing F1, Max Verstappen.  Dirkaški navdušenci in gledalci so imeli tako priložnost poleg vpogleda v nekaj zelo eksluzivnih in zgodovinskih modelov ur Tag Heuer, ki so nastali na kot inspiracija motošporta, doživeti vrsto zanimivosti z obema zvezdnikoma. Slogan #dontcrackunderpressure se je izražal tudi v hudomušnem kvizu, na katerem sta morala oba udeleženca kar najhitreje odgovoriti na 10 vprašanj. Vrhunec dogodka je bila predstavitev novega eksluzivnega in številčno limitiranega modela Carrera Heuer 01 Red Bull racing edition.

Z veseljem naznanjamo prihod nove znamke srebrnega nakita, THOMAS SABO. Od leta 1984 je ime THOMAS SABO sinonim za trendovski, inovativen in raznolik nakit visoke kakovosti.

 

Ob tej priložnosti je znani DJ in TAG Heuer-jev ambasador pojasnil povezavo med glasbo in urarstvom. Preciznost, tehnologija, inovacije so stvari, ki povezujejo oba svetova, je povedal David Guetta.

Ibiza, Španija 28. avgust 2017
David Guetta, ikona plesne glasbene scene in amabasador švicarske blagovne znamke TAG Heuer je na Ibizo - domu elektronske glasbe in otoku, katerega vsako leto obiščejo najboljši svetovni dj-i je povabil kar nekaj imenitnih gostov na posebno druženje.
 
V butiku TAG Heuer v Ushuaïa-ji (enemu najbolj priljubljenih hotelskih otokov, kjer je David Guetta rezidenčni DJ), zvezda pojasnjuje podobnosti med svetom urarstva in glasbeno industrijo. To je svet, kjer tehnologija igra pomembno vlogo, ko vpliva na naša čustva. Tako kot TAG Heuer tudi David Guetta ostaja v ospredju svoje industrije in bo ostal ikona za tiste, ki so sedaj v zgodnjih dvajsetih letih.

FLOYD MAYWEATHER JR

Hublot in Floyd Mayweather zopet skupaj v imenu "Money Fight", na drugi strani Conor McGregor


22.Avgust, 2017 (Las Vegas, NV) - Hublot, ikonična švicarska znamka predstavlja Art of Fusion in s ponosom že v drugo vstopa v partnerstvo s slovitim bokserjem Floyd "Money" Mayweather-jem, ki velja za 12-kratnega svetovnega prvaka in tako ostaja neporažen. Tokrat se bo v bojnem ringu srečal z UFC zvezdo Conor McGregor-jem to soboto v T-Mobile areni v Las Vegasu.

Na otouku Maui na Havajih rojeni Kai Lenny odkriva lepote Švice. Aloha!

Na povabilo TAG Heuer-ja se je ultra talentirani ameriški atlet, ki je po rodu s Havajev Kai Lenny - med drugim tudi surfer, windsurfer, kitesurfer in sedemkratni svetovni prvak v supanju po največjih valovih na svetu, udeležil podviga v Švici. Prestal je različne adrenalinske preizkušnje in sicer plezanje, deskanje na snegu in padalno jadralstvo, seveda pa se ni izognil svojemu najljubšemu športu na neobičajih mestih. Njegove avanutre lahko pogledate po epizodah na TAG Heuer fb strani. https://www.facebook.com/TAGHeuer