Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

All Black 10 let

All Black – 10 let
Bistvo revolucionarnega koncepta!
Ko nevidno postane vidno!
BIG BANG UNICO SAPPHIRE ALL BLACK
Ko All Black postane popolnoma transparentnoDeset let po uvedbi koncepta “All Black” in v čast obletnici “must-have” trenda je Hublot zavedel naravni red. Z uporabo preciznosti se je ustvarila nova povezava med vidnim in nevidnim.
Zunanjost Big Bang ure je sedaj nevidna, tako da je sedaj gibanje časomera še posebaj čar opazovati. Skozi fuzijo materialov, tekstur in detajlov je Hublot uporabil Big Bang Unico Sapphire za ikonično predstavnico all black stila.
Po svoji naravi, črna absorbira vso vidno sevanje in ne oddaja svetlobe. V temu je razlaga našega “All Black” koncepta. Big Bang Unico Sapphire All Black je obenem prosojna in v celoti odeta v črno barvo. Dejstvo je, da omogoča lahko pretočnost svetlobe.  Uteleša dihotomijo videnega in nevidenega.

Jean-Claude Biver, predsednik Hublot
Pred desetletjem je Hublot z All Black začel koncept popolnoma novega in še nevidnega. Filozofija simbolizira bistvo blagovne znamke.
Močna in simbolična oblika, ki je postala vrhunec mode. Danes je Hublot še vedno pionirska figura v tem črnem stilu.

Vidna nevidnost
“Bistvo All Black koncepta je v tem, da je ura vidna, vendar je zaslon neviden. The Big Bang Unico Sapphire all black se igra z pregledom; Tehnično je nevidna, ampak postane čas na zaslonu  viden. Tako, da gibanje naše Unico ure postane v celoti vidno, saj nima kaj skrivati in zato v celoti razkriva svojo konstrukcijo in njeno gibanje. “

Ricardo Guadalupe, direktor Hublot
Raziskovanje novih poti potiska meje nazaj in zgodovina Hublot je ustvarjena z začetki in patenti. Zvesti svojemu reku “ni prihodnosti brez inovacij” so dokazali,
da je tehnološki napredek plod izkušenj, radovednosti in želje po nenehnem napredovanju. Težava je izziv, ki motivira blagovno znamko in njeno ekipo.
Big Bang Unico Sapphire – časomer, ki je v celoti izdelan iz safirja po veliko mesecih razvoja in več milijonskih naložb sedaj Hublot po ekskluzivni predstavitvi nadaljuje koncept All Black.