Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Ayrton Senna živi naprej

Švicarski urarski velikan TAG Heuer je vdahnil novo življenje eni največjih legend v moto športu, Ayrtonu Senni, ki je v času največje slave povedal: »Ljubim hitrost, ljubim tekmovanja. Obožujem izziv kako premagati sotekmovalce.

Ko si pod nenehnim pritiskom je glavni cilj kako združiti agresijo in kalkulacijo, ki bosta dali najboljši rezultat. In bolj kot karkoli potrebuješ bister um, da se lahko odločiš kdaj boš agresiven in kdaj boš preračunaval. Da osvojiš prvenstvo moraš združiti vse te elemente.« V čast mnogo prezgodaj preminuli brazilski legendi je TAG Heuer izdal posebno serijo kronografov TAG Heuer Carrera Senna.Vsako uro krasi logo v obliki črke S v rdeči lakirani barvi, opremljena s tahimetrom pa poudarja dirkaški duh.

TAG Heuerjev hišni kaliber 16 zagotavlja brezhibno natančnost in zanesljivost. Na uri s kovinskim paščkom, kakršnega je nosil tudi Senna, so členi oblikovani v obliki črke S. Ultra lahki črni model iz titana pa je vpet na gumijasti pašček z dinamičnim vzorcem pnevmatike. Oba modela sta na voljo v butiku 1991 Slowatch na Čopovi 1 in v Zlatih časih na Jurčičevi v Mariboru!