Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Čas za polet

NAŠ POGLED. NJIHOV POGLED
Od leta 2011 je OMEGA ponosni podpornik organizacije Orbis International in njihove Eye Flying bolnice. Neprecenljivo delo, ki ga opravlja ta organizacija je bilo prvo tovrstno v globalnem merilu. OMEGA je tako ponosna, da lahko preko tega pomaga mnogim v oskrbi in negi vida.ZVEZDNICA V PERUJU
Dolgoletna ambasadorka znamke OMEGA Cindy Crawford je z hčerko obiskala ekipo Orbis v Peruju. Tam sta se srečali s strokovnjaki zdravniške nege in z mladimi pacienti ter njihovimi družinami, katerih življenja so se, po oskrbi s terapijami spremenila.
“At the local airport the baggage handlers await a unique visitor. An aircraft unlike any other in the world. An aircraft that can perform miracles. The Flying Eye Hospital can perform miracles.” Cindy Crawford
MEDVEDEK
OMEGA se zaveda, da je obisk bolnice za mlade paciente neprijeten in zato organizaciji Orbis za vsakega pacienta prispevajo plišastega medvedka. Le ta je otrokom v tolažbo, ki pomaga v času operativnih posegov. Po zdravljenu bo tako, kot pacient tudi medvedek imel obvezo oz. obliž.
PODPORA, KI SPREMINJA ŽIVLJENJA
V čast temu sodelovanju je OMEGA izdelala tri posebne ure. Od vsakega kupljenega kosa, OMEGA nameni donacijo organizaciji Orbis International in Flying Eye bolnici.
KAMPANJA Z OBJEMOM
OMEGA ambasadorji Cindy Crawford, Nicole Kidman, Sergio Garcia, Michael Phelps in Chad le Clos so uživali na slikanju z medvedkom in tako na griv in sproščen način, podprli organizacijo Orbis International v boju proti slepoti.

 

Ure bodo kmalu tudi pri nas v naših izbranih poslovalnicah.

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo