Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

David Guetta in TAG Heuer tudi letos na Ibizi

Ob tej priložnosti je znani DJ in TAG Heuer-jev ambasador pojasnil povezavo med glasbo in urarstvom. Preciznost, tehnologija, inovacije so stvari, ki povezujejo oba svetova, je povedal David Guetta.

Ibiza, Španija 28. avgust 2017
David Guetta, ikona plesne glasbene scene in amabasador švicarske blagovne znamke TAG Heuer je na Ibizo – domu elektronske glasbe in otoku, katerega vsako leto obiščejo najboljši svetovni dj-i je povabil kar nekaj imenitnih gostov na posebno druženje.

V butiku TAG Heuer v Ushuaïa-ji (enemu najbolj priljubljenih hotelskih otokov, kjer je David Guetta rezidenčni DJ), zvezda pojasnjuje podobnosti med svetom urarstva in glasbeno industrijo. To je svet, kjer tehnologija igra pomembno vlogo, ko vpliva na naša čustva. Tako kot TAG Heuer tudi David Guetta ostaja v ospredju svoje industrije in bo ostal ikona za tiste, ki so sedaj v zgodnjih dvajsetih letih.David Guetta je eden tistih producentov, ki imajo svoj značilni in prepoznavni zvok. On ni samo glasbena zvezda, ampak je resnično ikona generacije. Z prodanimi več kot 10 milijoni albumov in 50 milijoni prodanih singlov po vsem svetu ima tudi izjemno prepoznavnost na družabnih omrežjih. Število njegovih sledilcev  skupno presega  kar 83 milijonov ljudi in ekipi TAG Heuer se je pridružil v začetku leta 2015 kot njen ambasador.
David Guetta pojasnjuje: “Glasbena industrija je kot urarstvo. Je hitro spreminjajoče se okolje, ki se nenehno preoblikuje. Nenehno se spopadamo s tehnologijo in inovativnostjo, nenehno moramo spremljati mikrotrende, da bi bili pripravljeni na jutri in vedeli kako posredovati občutke našemu občinstvu.”
David Guetta pojasnjuje, kako je Ibiza destinacija, kjer preživi celo poletje, saj predstavlja vir njegovega navdiha, ki se odraža v trendu in prihodnosti otoka. David je govoril tudi o novem glasbenem albumu, ki ga trenutno pripravlja in o različnih sodelovanjih, ki so trenutno v teku. David je tudi podal svoje mnenje o razvoju glasbenega “streaminga”. Dematerializacija glasbe bo imela velik vpliv na našo sposobnost, da v glasbi izvabimo čustva, ki jih le ta prikliče iz nas. Vinil ima še vedno lepo prihodnost. Temu na čast je  David Guetta izkoristil priložnost in TAG Heuer-ju zavrtel ekskluzivni set z vinil ploščami. Posnetek set-a bo na voljo na TAG Heuerjevi #MondayMonday dražbi 4. septembra. Izkupiček iz te prodaje bo šel Davidovim izbranim dobrodelni organizaciji z naslovom “Bridges for Music”. Ta dobrodelna organizacija je neprofitno združenje, v katerem so aktivno združeni pomembni akterji v glasbeni industriji in podpira trajnostni razvoj glasbe v državah v razvoju.

Večerni dogodek se je seveda končal s slavno in dolgo pričakovano “closing party” zabavo David Guetta v Ushuaïa-i.
Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo