Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Giro d’Italia

Giro d’Italia je ena od največjih mednarodnih kolesarskih cestnih dirk.  Odvija se vsako leto v Italiji in traja tri tedne, običajno pa poteka v maju. Letošnja pot je dolga 3609.1 kilometrov in vključuje vožnjo tudi na nadmorski višini nad 2700 m. Giro d’Italia je ena najbolj #DontCrackUnderPressure kolesarskih dirk na svetu. Oktobra lani je TAG Heuer obnovil sodelovanje v kolesarstvu in to je sedaj enkratna priložnost znamke za obeležitev jubilejnih 100 let dirke.Dirka se je pričela 5. maja 2017 na progi Alghero-Olbia, in to prvič v športni barvi blagovne znamke TAG Heuer. Slavni švicarski urar je postal uradni časomerilec letos v febraurju, ko je podpisal pogodbo z RCS Media Group.
Jean-Claude Biver, predsednik uprave TAG Heuer in predsednik oddelka za nadzor nad delom LVMH Group, je dejal: “Giro d’Italia je ena največjih mednarodnih dirk. Sedaj lahko rečemo, da je tudi že legendarna in prava ikona med dirkami in letos bo praznovala 100. obletnico. Zelo smo veseli, da smo uradni časomerilec znamenitega kolesarskega dogodka. Poleg tega je organizator nagnjen k novostim, kar popolnoma soupada z avantagrdnim duhom TAG Heuer-ja.”
Danes zjutraj pa se je tudi Patrick Dempsey, ambasador znamke pridružil kolesarjem na 7.etapi dirke in prevozil določen odsek. Kamere so ga ujele, ko je ponosno zastopal barvo TAG Heuer ekipe.
Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo