Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Hamilton postal uradni časomerilec Red Bull Air Race

Hamilton je ponosen na novo partnerstvo z Red Bull Air Race, saj je postal njihov uradni časomerilec. Tekmovanje velja za novo dimenzijo motošporta. Med 14 najboljšimi tekmovalnimi piloti bo tudi Nicolas Ivanoff, ki je med drugim tudi ambasador znamke že od leta 2005. Za razliko od vseh ostalih tekmovanj gre tu za čisto motorsport dirko z vizualnim spektaklom, ki združuje hitrost, natančnost in spretnost.Dirka bo potekala v osmih mestih po vsem svetu. Prvi postanek pa bo že v februarju v Abu Dhabiju, kjer bo tudi uradna slovesnost ob otvoritvi 75.  Red Bull Air Race dirke.

Ob tej priložnosti bo Hamilton lansiral tudi posebno uro, z imenom Kaki Air Race, ki bo na voljo v dveh različicah in sicer model Team Hamilton z oranžno in črno številčnico in model z modro in sivo številčnico ter rdečim sekundnim kazalcem, ki ponazarja Red Bull barve. Obe različici sta iz nerjavečega jekla na voljo v velikosti 38mm ali 42mm, na črnem usnjenem traku ali zapestnici iz nerjavečega jekla.

 

Za več informacij o uri se lahko obrnete na naše poslovalnice s Hamilton ponudbo, katere so to pa lahko preverite tukaj.