Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Hublot in nogometni klub Chelsea

Švicarski izdelovalec uglednih časomerilcev Hublot in aktualni prvak angleške Premier lige, nogometni klub Chelsea, sta ponovno združila sodelovanje in proslavila pričetek drugega poglavja njihove uspešne zgodbe. Vedno modra, vendar sedaj kot Big Bang.  Po uspešni izvedbi z Classic Fusion Chronograph Chelsea FC v letu 2016, je bil včeraj predstavljen Big Bang Chelsea FC in sicer nikjer drugje, kot v samem Stamford Bridge-u, domu »modrih«.Nogometni klub Chelsea je eden izmed najbolj znanih nogometnih klubov na svetu. Aktualni prvak angleške Premier lige in zmagovalec UEFA lige prvakov leta 2012, je bil ustanovljen leta 1905 in velja za najbolj osrednji nogometni klub v Londonu, ki kraljuje na znamenitem stadionu Stamford Bridge, ki sprejme preko 42.000 obiskovalcev.

Big Bang Chelsea FC je druga ura, ki jo je Hublot ustvaril v partnerstvu s tem nogometnim klubom in je istočasno tudi poklon »modrim«. Serija je omejena in zajema vsega 200 kosov. Narejena je iz nerjavečega jekla, ogljikova Texalium vlakna pa so tisti krivec, ki skrbi za izgled in lesk številčnice v modri barvi. Uro krasi tudi oznaka SW6, kar predstavlja poštno številko Fulhama, osrednjega dela Londona.

S predstavitvijo novega modela časomera, Hublot ponovno krepi svoje povezave s svetom nogometa.  Hublot je bila prva prestižna blagovna znamka ur, ki je pričela leta 2006 pričela sodelovati z nogometom. To sodelovanje je tudi danes prisotno tako s FIFO kot UEFO, pokalom konfederacij, svetovnim pokalnimi prvenstvi. Svoje sodelovanje pa izkazuje tudi z prestižnimi nogometnimi klubi po svetu kot so Juventus FC, Sport Lisboa e Benfica ter seveda tudi z nogometnim klubom Chelsea.