Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Jennifer Lopez – zvezda spomladanske kampanije Gc zapestnih ur

Pariz, Francija – pomlad 2018. Gc ponosno predstavi igralko, pevko, plesalko, podjetnico,  filantropinjo in modno ikono, Jennifer Lopez kot obraz spomladanske kampanje Gc zapestnih ur.

Kampanja posneta v elegantni vili in slike, ki vzbujajo klasičen GUESSov življenjski slog, so navdahnjene z vplivi estetskega in osebnega sloga same Jennifer. Kreativni direktor ter soustanovitelj GUESS?, Inc.Paul Marciano in fotografinja Tatiana Gerusova sta inspiracijo iskala v njenem življenjskem slogu, ki se izraža skozi udejstvovanje pevke v Las Vegas-u in igralke v Hollywoodu.

Za Gc je Jennifer oblekla čudovito Marciano-vo koktajl obleko, zapestje pa ji krasi glamurozna Gc ura. Slike prikazujejo dinamičen čar umetnice skozi njen zapeljiv karakter in karizmatično samozavest.

»Jennifer Lopez je v sanjah vsakega GUESS dekleta. Je ikonična in izjemno uspešna umetnica.« Pravi Paul Marciano. »Vpliv Jennifer je izjemen in vztrajno narašča, skozi to kampanjo pa poudarja zavedanje, da ženska postaja vedno lepša in bolj talentirana, ko si nabira nove življenjske izkušnje. Njena lepota in prefinjenost izžarevata v tej kampanji in presrečni smo, da je naše novo GUESS dekle.«

O Gc urah

Gc je švicarska blagovna znamka, ki se zavzema za zagotavljanje vrhunskih časomerilcev za moške in ženske, z izborom luksuznih materialov in presenetljivim dizajnom, vse po presenetljivo dostopni ceni. Gc ure proizvaja in distribuira Sequel iz  podjetja Timex Goup. 15-letni licenčni sporazum z družbo GUESS?, Inc. daje Sequel-u ekskluzivne pravice distribucije Gc ur po vsem svetu (več kot 70 držav).

 

O podjetju GUESS?, Inc.

Ustanovljen leta 1981, je podjetje GUESS začelo kot podjetje za kavbojke in od takrat uspešno zraslo v svetovno blagovno znamko življenjskega sloga. GUESS?, Inc uspešno oblikuje, trži in distribuira kolekcije sodobnega življenjskega sloga, od oblačil, jeansa, torbic, ur, obutve in nakita.

 

O Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je večkrat nagrajena pevka, igralka in vsestranska umetnica, ki se je uveljavila tako v glasbi in filmu. Jennifer je ena najbolj vplivnih umetnic v moderni zgodovini. Kot umetnica, podjetnica, filantropinja in modna ikona je bila  v reviji Forbes poimenovana kot ena najvplivnejših zvezdnic in kot najlepša ženska po mnenju revije People Magazine.