Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Longines ljubi tenis

Longines, v čast dolgoletnemu partnerstvu z odprtim prvenstvom Francije, razkriva Conquest 1/100 Roland Garros.

Že od leta 2007 je Longines uradni partner in časomerilec na odprtem prvenstvu Francije Roland Garros in v čast 10 obletnici je ta švicarski proizvajalec predstavil nov kronograf iz ITS Conquest kolekcije in sicer Conquest 1/100 Roland Garros. Ta posebna izdaja, ki je nastala kot poklon največjemu teniškemu turnirju na peščenih igriščih, združuje edinstveno gibanje z uporabo tehnologij najnovejše generacije.Longines, ki je časomerilec na športnih prireditvah že od leta 1878 pričenja novo linijo ročnih ur, ki so posebej ustvarjene za šport, saj le te zahtevajo visoko natančnost merjenja. Serija 1/100 je odgovor na vse večje potrebe  športnikov, strokovnjakov in ljubiteljev športa ter mnogih drugih, saj meri multipni vmesni čas in ima analogni zaslon, ki prikazuje čas na eno stotinko sekunde.
Vse to je mogoče doseči z najnovejšo generacijo ur z quartz gibanjem, ki je bilo razvito s strani ETA izključno za Longines.

Podatki o uri:
Šifra ure: L3.700.4.79.6

Material: Nerjaveče jeklo

Steklo : Safirno steklo odporno na praske z večplastnim protiodbojnim premazom

Dimenzija : Ø 41.00 mm

Water Resistance : do 30 bar

Gibanje: Caliber – L440, Quartz chronograph

Funkcije :  Ure, minute, sekunde na 6.uri, datum
Mehanizem kronografa: centralni sekundni in 1/100 sekundni števec, 12 urni števec ob 10. uri in 30 minutni števec ob 14. uri.

Material zapestnice: nerjaveče jeklo

 

Ura je na voljo v butiku Longines na Wolfovi ulici 4 v Ljubljani. Lahko jih pokličete na 083 849 229 ali pišete na longines@slowatch.si