Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Mladi in njihovi dosežki

Skupaj z Omega Watches smo ponosni na otvoritev mladinskih zimskih olimpjiskih iger na Norveškem. Dolgoletna tradicija merjenja športnih dosežkov se nadaljuje. Priča smo dogodku, kjer se zberejo najbolj nadarjeni mladi športniki s celega sveta. Zastopano je več kot 70 narodov in prav gotovo so med njimi tudi prvaki olimpijskih iger v prihodnosti.Mednarodno športno tekmovanje, ki bo potekalo  pa do 21. februarja je namenjeno mladim nadarjenim, ki so stari od 15 do 18 let. Prve mladinske zimske olimpijske igre, ki so potekale leta 2012 v Innsbrucku so zaradi izjemno uspešnih rezultatov in nadaljnih interesov zaslužne, da se ta dogodek odvija še danes.  Letos bo devet prizorišč, na katerih se bo odvijalo 7 športov s 15-imi disciplinami. Med novo dodanimi sta tudi tekmovanje z mono bobom in cross country.
Predsednik OMEGA podjetja Stephen Urquhart je v svojem navdušujočem govoru povedal “OMEGA čuti posebno čast, da lahko v sodelovanju z olimpijskimi igrami beleži najboljše rezultate obetavnih svetovnih mladih športnikov. Navdušeni smo, da z našim uradnim merjenjem časa dajemo pečat njihovim špotnim dosežkom. Prepričan sem, da bomo tudi v prihodnjih letih priča številnim mladim imenom.”

Od leta 1932 je OMEGA  uradni merilec olimpijskih iger in tako bil prisoten na 26-ih dogodkih. Nekaj je sigurno zagotovo in to je, da bo vsak dosežen rezultat in zapis na mladinskih zimskih olimpijskih igrah zaradi izkušenj in znanja, kot ga ima OMEGA res v varnih rokah.