Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Najhitrejša ura na svetu je…

Mogoče veste katera je najhitrejša ura na svetu? Katera ura najhitreje teče? Dobesedno? Ne, nismo odkrili nove časovne dimenzije.

Lahko pa vam namignemo, da je to ura Hublot Big Bang Unico in krasi zapestje najhitrejšega Zemljana.Usain Bolt, večkratni rekorder je pritegnil pozornost in slavo s tako enostavnim premagovanjem ostalih šprinterjev. Medtem, ko izgleda kot bi se njegovi sotekmovalci na progi borili za življenje, si on pred prečkanjem ciljne črte vzame čas za poziranje fotografom. Pa čeprav bi mogoče koga zavedla njegova mladostna energija in norčavost, še zdaleč vse ni tako lahko. To, da enostavno ostaja nepremagljiv zahteva ogromno truda in odrekanja. Na letošnjih olimpijskih igrah v Braziliji je s tremi zlatimi kolajnami vrgel res težko rokavico vsem, ki upajo, da bodo nekoč tako eksploziven paket mišic kot je on. Je 9-kratni olimpijski prvak in 11-krat svetovni. Enostavno nedosegljivo.

 

Prestižni urar Hublot mu je kot svojemu ambasadorju izrazil čast z izdelavo limitirane serije Usain Bolt Big Bang Unico Gold Ceramic. Če boste dovolj hitri jo lahko dobite v dveh izvedbah, v rumenem zlatu ali črni keramiki. Dodelani detajli kot so kazalec v obliki strele, simbol jamajške zastave in dodane zelene podrobnosti naredijo ta časomer res edinstven. Je spomenik športnim zmagam.