Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Nakit z rdeče preproge

Ameriška igralka Jennifer Lawrence, dobitnica nagrade za najboljšo žensko vlogo v filmu Joy je nosila verižico iz 18 karatnega belega zlata in brušenih diamantov (157 karatov). Roko ji je krasil  čudovit prstan tudi iz 18 karatnega belega zlata in brilijanti, prav tako kot verižica je tudi ta iz kolekcije L’Heure Du Diamant Collection.

Juliana Moore, ki je prejela nagrado za najboljšo žensko vlogo v filmu Still Alice je nosila zlate uhane sestavljene iz brušenih diamantov (28 karatov), belega zlata (18 karatov) in smaragdno brušenega  diamanta (12 karatov) in eno karatnega brilijanta. Njeno čudovito eleganco je dopolnil prstan iz titana, brilijantov in diamanta. Kolekcija se imenuje High Jewellery.Iz isto imenske kolekcije si je Chopardove 17 mm biserne uhane z brilijanti (2 karata) nadela Jane Fonda, ki je prejela nagrado za najboljšo žensko vlogo v filmu Youth. Na roki pa ni manjkal tudi čudovit prstan isto imenske kolekcije. Sestavljen je iz belega zlata (18 karatov), ki ga dopolnjuje ovalno brušen diamant (10 karatov) in eno karatnega brilijanta.

Irska igralka Saoirse Ronan, ki je bila nominirana za najboljšo žensko vlogo v filmu Brooklyn je za gala večer izbrala uhane iz belega zlata (18 karatov) z brušenimi diamanti (10 karatov) in diamantom (17 karatov). Roko ji je krasil prstan iz belega zlata (18 karatov), diamantom (5 karatov) in brilijanta (1 karat). Tudi ta čudoviti nakit je iz kolekcije High Jewellery.

Igralec nemško-irskega rodu Michael Fassbender, ki je bil nominiran za najboljšo moško vlogo v filmu Steve Jobs je nosil rožnato zlato uro Regulator (18 karatov) iz kolekcije L.U. Chopard. Noto h končenmu izgledu pa so dodali rožnato zlati manšetni gumbi (18 karatov).

Ameriška igralka Lola Kirke, dobitnica nagrade 2015 Trophée Chopard Female si je za ta prestižni večer izbrala uhane iz rožnatega zlata (57 karatov) iz kolekcije Red Carpet Collection.