Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Omega Golf Trophy turnir 2020, Slovenija

Za nami je še en uspešno izveden golf turnir pod pokroviteljstvom Omege. Za Omega golf trophy turnir sedaj že lahko rečemo, da postaja tradicionalen, kajti po lanskoletnem in letošnjem, bo z gotovostjo sledil tudi v prihodnjem letu, če bodo seveda trenutne zdravstvene razmere to dovoljevale.Turnir se igral po pravilih 3 men Texas scramble, kjer so si vabljeni igralci sami sestavljali svoje trojke. Prijeten in s soncem obsijan dan nikakor ni nakazoval začetka jeseni, je pa pripomogel k dobri volji in odličnem vzdušju vseh vabljenih udeležencev. Kot se za tak dogodek spodobi, je bilo skozi celotni dan in tudi med samo igro poskrbljeno, da igralci niso bili ne lačni in ne žejni, zmagovalne trojke pa po končanem turnirju tudi ustrezno nagrajene z unikatnimi pokali, ki jih bodo na ta dogodek spominjali v prihodnjih letih.

Da je bila igra pestrešja, smo poskrbeli tudi za ustrezen izziv in sicer z nagrado pri udarcu “hole in one”. Glavna nagrada je bil časomer Omega Seamaster Diver 300 James Bond. Čeprav smo se skupaj z upravljalci igrišča potrudili, da naloga ne bi bila pretežka, nobenemu izmed udeležencev žal ni uspelo zadeti luknje s prvim udarcem. Morda prihodnje leto.

 

V fotografijah smo zajeli nekaj utrinkov tega vzdušja. O časomerih Omega lahko pridobite več informacij ali z obiskom našega novega butika na Prešernovem trgu 3 v Ljubljani ali pa preko elektronskega naslova: omega@slowatch.si  Če ste tudi sami igralec/igralka golfa in na vašem zapestju meri čas Omega, ter bi se nam želeli pridružiti na prihodnjem turnirju, nas obiščite v našem Omega butiku.