Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Omega in “Njen čas”

Zvezdnica  velikih platen in častna gostja dogodka, Nicole Kidman, je imela v Sankt Peterburgu čast otvoriti eksluzivno svetovno razstavo vrhunske urarske hiše Omega z nazivom »Njen čas«.Z Oskarjem nagrajena Nicole Kidman, pogosto videna na rdečih preprogah širom sveta, časomerilce Omega zelo dobro pozna. Tudi sama prisega na izbrane modele iz Omegine kolekcije, za to posebno priložnost pa je za svoje zapestje izbrala novi model iz kolekcije Omega De Ville Trésor.

 

Razstava Omege »Njen čas« predstavlja evolucijo v razvoju in menjavanju oblik ter dizajna časomerov namenjenih nežnejšemu spolu vse od znamenitega in ženstvenega modela žepne ure Lépine, skrivnostnih, z dragulji obogatenimi različnimi modeli , pa do ikoninčenga modela Ladymatic in ostalih najnovejših dosežkov te vrhunske švicarske izdelovalke časomerov. Razstava je bila v preteklosti že na ogled v drugih svetovnih velemestih, Šanghaju, Milanu, Parizu ter Sydney-u, tokrat pa je bila že drugič predstavljena  tudi v Rusiji.

 

Po besedah generalnega direktorja Omege, g. Raynalda Aeschlimanna, ki je Nicole Kidman tudi sprejel, so se za njo odločili, ker pooseblja vse tisto, kar je imela Omega v mislih, ko je pred več kot sto leti pričela z izdelavo kolekcij namenjenim ženskam. Nadarjenost, očarljivost, duhovitost in neodvisnost.

 

Razstave »Njen čas« v prečudoviti marmorno granitni palači Sankt Peterburga, se je udeležila tudi vrsta ruskih zvezdnikov, med njimi znameniti modni oblikovalec Igor Chapurin, pevka Inna Malikova, igralec Pavel Volya ter vrsta drugih znanih osebnosti, tudi iz tujine.