Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Omega Roadshow 2019, Ljubljana

V Ljubljani smo preteklo sredo predstavili novosti vrhunske švicarske proizvajalke časomerov, Omege. V prijetnem okolju restavracije hotela Intercontinental, smo izbrane povabljence, novinarje ter ljubitelje blagovne znamke Omega, seznanili z vsemi novostmi tega leta. Novosti prihajajo iz kolekcij Seamaster, Constellation, Trésor in De Ville. Svojo strast do Omega časomerov sta z nami delila tudi prijatelja blagovne znamke Omega, najpopularnejši slovenski pevec Jan Plestenjak in nosilec olimpijskega odličja, biatlonec Jakov Fak.

V kolekciji Constellation so bile predstavljene novosti modelov Manhattan ter Globemaster. Kolekcija Seamaster je navdušila s svojim novim modelom Aqua Terra in pa izvedenkami najbolj prepoznavnih modelov 300 ter Planet Ocean. Tudi Diver 300 M je dobil novejše preobleke v svojih, že dobro poznanih kronografskih izvedenkah. Za tiste, ki pa na svojih zapestjih prisegajo na eleganco, pa so v novih materialih in barvah predstavili tudi modele iz kolekcije De Ville in za ženska zapestja De Ville Trésor.

Vsi zbrani pa so imeli tudi privilegij, da so med prvimi v regiji imeli priložnost podrobneje spoznati tudi trenutno najbolj zaželeni model Speedmaster Apollo 11, s katerim Omega proslavlja letošnjo 50. obletnico od prvega pristanka človeka na Luni. Časomer, ki je podrobneje predstavil veliki poznavalec urarske industrije, urednik in novinar, g. Bojan Levič. Pri tem mu je priskočil na pomoč tudi osrednji predstavnik Omege, g. Nils Ahnebrink.

Modeli in letošnje novosti Omege, vam bodo kmalu na voljo v naših izbranih poslovalnicah 1991 na Čopovi v Ljubljani, Zlatih časih v Mariboru in poslovalnici v Portorožu. Še pred koncem tega leta pa bomo v središču Ljubljane odprli tudi prvi Omega boutique v regiji.