Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Posebno srečanje teniških zvezd

Ambasador znamke Hublot Borna Ćorić in teniška legenda Goran Ivanišević na srečanju z najmlajšimi – ATP UMAG.

Ob zaključku 27-ga teniškega turnirja ATP World Tour UMAG je urarska znamka Hublot omogočila nepozabno srečanje hrvaške teniške legende Gorana Ivaniševića i mlade teniške zvezde in ambasadorja Hublot-a Borne Ćorića. Oba igralca sta se z mladimi ljubitelji tenisa srečala na igrišču, kjer so oboževalci dobili tudi priliko, da na pesku zaigrajo s svojima idoloma.Na obali Jadranskega morja leži kompleks ITC Stella Maris, kjer je teniško igrišče dobilo ime po hrvaški teniški legendi Goranu Ivaniševiću. Ta je že pri svojih 19ih letih in to že davnega leta 1990 prišel v finale v prvem turnirju v Umagu. Na igrišču z 3.500 sedeži so se zvrstile številne nepozabne tekme z legendarnimi teniškimi zvezdami, ko so Gustavo Kuerten, Carlos Moya (petkratni zmagovalec) in Novak Đoković. Ob skupnem prihodu na igišče sta se Goran in Borna družila s posebnimi gosti, dogodek pa je povezovala znana in priljubljena radijska voditeljica Antonija Mandić.
Benoit Lecigne, direktor znamke Hublot za Vzhodno Evropo, Francijo, Beneluxa, Anglije, Irske in Skandinavije je izjavil: “Ponosni smo, da je naš ambasador znamke Hublot, Borna Ćorić, in prijatelj znamke Goran Ivanišević danes z nami na turnirju V UMAGu. Vzela sta si čas, da bi se lahko družila z najmlajšimi ljubitelji tenisa. S tem sta pokazala predanost, skrb za mlade generacije, prijateljstvo in preprostost, ki obenem ponazarjajo tudi vrednote, ki so ključenga pomena za znamko Hublot.
Ob tej priložnosti sta Goran Ivanišević in Borna Ćorić nosila ure Hublot Big Bang Unico in Big Bang Meca 10. Uri ponazarjata napredek v proizvodnji in omogočata vidnost številčnic, ki odkrivata lepoto mehanike Hublot ur.

 

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo