Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Prve olimpijske igre v Latinski Ameriki

Vročica se stopnjuje, zadnje priprave so v polnem teku, kmalu tja odhaja tudi številčna slovenska delegacija najboljših atletov. Vsi športni navdušenci bomo stiskali pesti za izjemne rezultate.

Da pa bodo ti res natančni bo poskrbela OMEGA. Na Riu 2016 bo vlogo uradnega merilca časa prevzela že sedemindvajsetič. V 84-ih letih se je znamka razvijala in revolucionirala opremo, na katero se zanašajo atleti, vsak rezultat pa je zabeležila z izjemno natančnostjo in strokovnostjo. Za atlete, katerih upi in kariere so odvisne od sekund, je OMEGA ime, vredno zaupanja.

Olimpijska kolajna je ultimativna želja vsakega športnika. Vseživljenjska predanost lahko postane zlata v času srčnega utripa. To poletje v Riu bo ekipa časomerilcev OMEGE merila stotinke in tisočinke, ki bodo določile dobitnike kolajn najboljših športnikov na svetu. Med njimi bodo tudi ambasadorji OMEGE, plavalca Michael Phelps, Chad Le Clos, sedmerobojka Jessica Ennis-Hill in golfist Sergio Garcia. OMEGA bo poleg vsake proge, bazena in ostalih prizorišč skrbela, da se bodo sanje najboljših športnikov uresničile.

Foto by OMEGA

Leta 1932 je v Los Angeles prišel tehnik samo s 30 split-sekundnim kronografom. Sedaj pa skupino za merjenje časa predstavlja ekipa strokovnjakov, ki uporablja kar do 450 ton opreme, vendar cilj ostaja isti: Brezibno izmeriti točen čas najboljšim šprortnikom na svetu.  Olimpijske igre so svetovni fenomen, ki pritegne tekmovalcev iz več kot 200 držav. Odštevamo dneve, ure in minute do pričetka olimpijskih iger v Riu 2016. Gre za prve olimpijske igre v Latinski Ameriki.