Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Rihanna ❤ Chopard

Luksuzna znamka ur ter nakita Chopard je naznanila sodelovanje s svetovno glasbeno zvezdo  Rihanno in skupaj sta ustvarila kolekcijo »Rihanna ❤ Chopard«Rihanna je poznana po unikatnem, modnem stilu in drznih kombinacijah, vse to pa se bo odrazilo v ekskluzivni kolekciji nakita. Rihanna in solastnica hiše Chopard Caroline Scheufele sta združili kreativnost in strast v urbani trend s klasičnim glamurjem.

Rihanna je navdušena: »Vedno sem bila zaljubljena v njihov nakit in priložnost, da lahko z njimi oblikujem svojo kolekcijo nakita je nekaj čudovitega! Komaj čakam, da vsi vidijo kaj smo ustvarili! Bil je neverjeten proces in naučila sem se res veliko.«

»Kolekcija Rihanna ❤ Chopard je energična, močna in kreativna. Njen stil je viden v vsakem kosu. Njena unikatnost na novo definira nošenje glamuroznega nakita.« Pa je povedala Caroline Scheufele.

Čudoviti kosi odražajo barvitost in živahnost Rihanninega rodnega Barbadosa, a vseeno poosebljajo brezčasno eleganco rdečih preprog na katerih je bila že nekaj let zvesta hiši Chopard.
Žal tega nakita ne bo možno kupiti pri nas. Gre za ekskluzivo, ki bo na voljo samo v Chopard butikih.
Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo