Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Rojstni dan v Londonu

Letos je pri OMEGI vsekakor največkrat izgovorjena in napisana beseda SPEEDMASTER.

Nedvomno najbolj ikoničen časomer, ki praznuje častitljivih 60 let.Omega je, obdana z vesoljem svetlobe in zvoka, praznovala 60. obletnico ikonične ure Speedmaster na dogodku v Londonu, ki so se ga udeležile številne zvezde. George Clooney in Buzz Aldrin sta bila častna gosta večera »Izgubljeni v vesolju« (»Lost in Space«), katerega tema je bila poklon neprekosljivi zapuščini ure Speedmaster in njeni vlogi pri raziskovanju vesolja.
Gostitelj dogodka je bil profesor Brian Cox. Samo za to priložnost se je londonski muzej sodobnih umetnosti Tate predrugačil in ponudil gostom resnično čutno izkušnjo. Notranjost prostora so obogatili z elegantnim in futurističnim pridihom, glavna atrakcija pa je bilo 60 pomembnih modelov Speedmaster, izdelanih med letoma 1957 in 2017.
Raynald Aeschlimann, predsednik in generalni direktor podjetja OMEGA, je kot prvi na odru gostom izrekel dobrodošlico in se prepustil mislim o najbolj znanem kronografu znamke.
»Speedmaster je eden najbolj, če ne celo najbolj ikoničen kronograf na svetu. Ne le za podjetje OMEGA, temveč za številne moške in ženske, ki so ga nosile ter mu zaupale. Tudi po šestdesetih letih nista njegovi moč in karizma nič manjši. Ponosni smo, da lahko gostimo tako izjemen dogodek in ga delimo z največjimi občudovalci ure Speedmaster.«

»Bil je izjemen večer!« Je povedal direktor prodaje Slowatch gospod Boštjan Bahovec, ki se je na elitnem dogodku družil z znanimi obrazi kot so pevka Ellie Goulding ter igralki Liv Tyler in Gemma Arterton.