Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Sanje so se uresničile

Olimpijske igre v Riju so končane. Pri Slowatch-u, uradnemu zastopniku za ure OMEGA smo s ponosom spremljali beleženje sanj.
Čestitamo tudi vsem slovenskim reprezentatom za nastope in osvojene medalje. V čast in poklon se bo naša ekipa udeležila slovesnega sprejema olimpijcev v BTC-ju ta petek 26.8. v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije.

 OMEGA je v poklon olimpijskim igram Rio 2016 na trg lansirala prekrasno uro OMEGA Speedmaster, ki je na voljo v butiku 1991 v Ljubljani.
OMEGA je za izbrane goste v Riu odprla vrata svojega prostora imenovanega  OMEGA HOUSE v kateri se je v času olimpijskih iger odvilo kar nekaj družabnih dogodkov. Vedno znova smo bili osupli nad očarljivostjo te čudovite hiše, ki leži na obali Ipaneme.
Raynald Aeschlimann, predsednik OMEGE in CEO je ob otvoritvi dejal: “Ta hiša nam veliko pomeni. Vloženo je bilo veliko energije in predanosti. Tako OMEGA HOUSE predstavlja idealen kraj za praznovanje naše vloge, uradnega časomerilca. To je pomemben del za našo blagovno znamko.” Med povabljenimi so se zvrstila različna znana imena in sicer  princ Albert II Monaški, z oskarjem nagrajeni igralec Eddie Radmayne, legendarni brazilski jadralec in prijatelj OMEGE Torben Grael, brazilski oblikovalec Francisco Costa in ameriška igralka Camilla Belle. Na posebnem večernem dogodku posvečenemu plavalnim legendam pa sta bila gosta tudi amabsadorja znamke OMEGA Michael Philips in Chad Le Clos, pridružil pa se jima je tudi Alexander Popov. Michael Phelps je s svojimi nastopi navduševal znova in znova in tako postal najboljši plavalec vseh časov, saj je skupno prejel  28 olimpijskih medalj, od tega 23 zlatih. En večer je bil posvečen tudi potovanju na luno. Posebni gost je bil Edwin Eugene Aldrin mlajši, ameriški častnik, vojaški pilot in astronavt, ki je bil drugi človek na Luni za Neilom Armstrongom. OMEGA Speedmaster bil klasični kronograf, znan po svoji zanesljivosti in brezčasni obliki. In ker je bila 21. julija 1969 ta ura na luni, je dobila popularni vzdevek Moonwatch.
Vsaka soba v hiši je bila zasnovana v skladu z OMEGA filozijo in zgodovino. Čari Brazilije in Rija so letošnjim olimpijsklim igram dodali posebno noto. Zvoki sambe in neprimerljiv temparement te čudovite dežele nam bo ostal še dolgo časa v spominu.

Hvala Rio2016! In Hvala OMEGI za beleženje sanj!