Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Surfanje: Kai Lenny z TAG Heuer v Švici

Na otouku Maui na Havajih rojeni Kai Lenny odkriva lepote Švice. Aloha!

Na povabilo TAG Heuer-ja se je ultra talentirani ameriški atlet, ki je po rodu s Havajev Kai Lenny – med drugim tudi surfer, windsurfer, kitesurfer in sedemkratni svetovni prvak v supanju po največjih valovih na svetu, udeležil podviga v Švici. Prestal je različne adrenalinske preizkušnje in sicer plezanje, deskanje na snegu in padalno jadralstvo, seveda pa se ni izognil svojemu najljubšemu športu na neobičajih mestih. Njegove avanutre lahko pogledate po epizodah na TAG Heuer fb strani. https://www.facebook.com/TAGHeuerLa Chaux-de-Fonds, Švica, 14 julij 2017:  TAG Heuer je gostil svojega ambasadorja in surf šampiona Kai Lenny-ija. In kaj je bilo v  planu tisti vikend? Kai je v družbi svojega očeta in TAG Heuer ekipe opravil hydro windsurfanje na jezeru Lac de Mauvoisin, ki leži na več kot 3000 metrih in hydro kajtanje na jezeru Riffelsee z Matterhornom v ozadju.
Kai je obiskal tudi TAG Heuer manufakturo v La Chaux-de-Fonds, kjer se je srečal z osebjem in se usedel tudi na urarski stol. Vikend je nadaljeval na jezeru v Ženevi. Tam se je srečal s sup ekipo iz Montreux Stand Up Paddle kluba zaradi SUP tekme, ki je potekala od Villeneuve do Château de Chillon. Ves čas pa  je imel Kai na roki športno TAG Heuer Aquaracer 300 m z gumijastim paščkom.

S tem posebnim dogodkom je Kai pokazal svojo divjo stran in s tem upravičil svojo ambasadorstvo pri TAG Heuer. Ker slogan #DontCrackUnderPressure opravičuje z “naredi stvari resno, vendar jih ne jemlji preresno…
Kai pravi: “Moje prvo potovanje v Švico je bilo res edinstveno, nepozabno in ena sama čudovita avantura. Neverjetna priložnost je bila, da sem lahko prakticiral različne špore v izjemnih razmerah. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil celotni TAG Heuer ekipi za organizacijo in za ta fantasični izlet in hvala tudi mojemui očetu, ki me je vso pot spremljal.

 

 

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo