Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

TAG Heuer in Tom Brady s posebno serijo znamenitega kronografa 01

TAG Heuer in Tom Brady, ambasador blagovne znamke od leta 2015, podajalec NFL ekipe Patriotov iz New England-a in petkratni prvak Super Bowl-a, ponosno predstavljata posebno serijo znamenitega kronografa Heuer 01.Tom Brady je tesno sodeloval s TAG Huer-jem pri oblikovanju te posebne serije Heuer 01 v barvnih odtenkih modre, rdeče in srebrne, da bi se s tem poklonili tudi uradnim barvam dresov, ki jih uporabljajo v ekipi Patriotov.

Brady je pustil svoj pečat pri oblikovanju te serije 01 tudi s tem, ko je izbral mesto na številčnici, ki označuje 12 uro. Ta številka je tudi številka, ki jo na tekmah nosi na svojem dresu. S tem je dodal svoj doprinos k obliki samega modela, istočasno pa je poudaril tudi detalj na sami številčnici.

 

Da gre za omejeno serijo, priča tudi oštevilčenje vsakega izmed 466 primerkov, ki so kupcem na voljo od tega septembra dalje.

 

Model TAG Heuer 01 je opremljen s hišnim mehanskim pogonom, ki skrbi za 50 urno avtonomijo in je obogaten s tehnologijo »rapid date«. Ohišje Modela 01 meri v premeru 43 mm, steklo je safirno, torej odporno proti praskam in z dvojnim antiodsevnim nanosom.

 

Sledite nam na tudi na FB @Slowatch, na Instagramu @Slowatch_Slovenija in Twitterju @SlowatchSlo