Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

Usain Bolt, Diego Maradona in José Mourinho v tekmi Prijateljstva

Basel, 21.3.2018

85 dni pred prvo tekmo svetovnega nogometnega prvenstva FIFA 2018, je Hublot združil prijatelje te ugledne blagovne znamke na dogodku imenovanem Tekma prijateljstva. Obstaja vrsta zgodovinskih športnih dogodkov, ki so zapisani v večnost. Hublot zna tovrstne dogodke kreirati bolje od kogarkoli drugega. Tudi tokrat so poskrbeli za veličasten dogodek z zvenečimi imeni, kot so Usain Bolt, Diego Maradona, José Mourinho, Roberto Carlos, Gianni Infantino, Marco Materazzi, Patrik Kluivert in mnogi drugi.Tekmo Prijateljstva so uvrstili na izjemno prizorišče samega sejemskega prostora imenovanega Baselworld, na katerem svoje novosti vsako leto predstavijo vsi svetovno vodilni proizvajalci časomerov.

Tako kot se za vse nogometne tekme spodobi, sta tudi tokrat moštvi ob pričetku izmenjali zastavice, kar je še posebej popestrilo prijateljski duh same tekme.

Diego Maradona in José Mourinho sta bila vodji moštev. Za ekipo Maradone so igrali: Tino Asprilla, Roberto Carlos, Hernan Crespo, Gianni Infantino, Christian Karembeu, Marco Materazzi, Gaizka Mendieta, Angelo Peruzzi in David Trezeguet. Mourinhovo ekipo pa so zastopali: Usain Bolt, Vitor Baía, Stéphane Chapuisat, Marcel Desailly, Damien Duff, Robbie Keane, Patrick Kluivert, Richard Orlinski in Alexei Smertin.

Predstavili pa so tudi omejeno serijo modela Big Bang Referre 2018 Fifa World Cup Russia, ki je namenjena sodniškim trojkam prihodnjega nogometnega prvenstva. Gre za časomer namenjen nogometnim sodnikom, ki je opremljen s tehnologijo pamentnih ur, vsebuje pa vrsto tehničnih novosti, ki jih sodniki pri svojem sojenju potrebujejo in so združene v ime »tehnologija golove črte«.

Ker je šlo za prijateljsko tekmo, rezultat ni štel. V tej tekmi je zmagalo prijateljstvo.