Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

novice >

V centru Ljubljane svoja vrata odpira Longines butik!

Danes je prav poseben dan za podjetje Slowatch. Po 25 letih prisotnosti na slovenskem urarskem trgu v centru Ljubljane na Wolfovi 4 odpira Longines butik. Na najlepši lokaciji v mestu, v Julijini hiši pred katero je vzdihovalo srce Velikega Prešerna.

»Kolikokrátov me po mesti žene
zagledat tebe želja; ne odkrije
se men’ obraz lepote zaželene.«Gre za prvi tovrstni butik v Sloveniji in s tem je naša lepa prestolnica bogatejša za ponudbo, katero imajo velemesta po Evropi in drugod po svetu.

Očarljivi prostor, ki vas bo popeljal v švicarske Alpe, kjer že natanko 184 let ustvarjajo ene najbolj znanih časomerov na svetu. Prostor prevzet z eleganco, tradicijo in švicarskim šarmom.

Longines je partner mnogim zvenečim športnim prireditvam kot so konjeniške dirke, alpsko smučanje, Roland Garros, gimnastika in drugi. Krasi zapestja svojih elegantnih ambasadorjev. Kate Winslet, Simon Baker, Mikaela Shiffrin, Andre Agassi in prelestna Aishwarya Rai Bachchan so samo nekateri. Dolgoletna tradicija, brezčasna eleganca in prepoznavna kakovost so urarsko hišo Longines pripeljali na sam vrh urarjev.

V butiku Longines Ljubljana boste našli njihove slavne kolekcije. Elegance, Tradition, Equestrian, Sport in Heritage.

Vabljeni v svet tradicije dolgoletnega urarstva in prefinjenosti!