Ročne ure in nakit priznanih blagovnih znamk

Novosti urarske hiše Certina

Certina v svojih tokratnih novostih predstavlja model DS Podium Laptimer. Precejšnja novost tega modela je tako imenovani števec krogov, ki kronografskemu merjenju časa dodaja natačnost in prikaz ene desetinke sekunde v realnem času. Všečnost tega modela, ki pozna štiri barvne kombinacije, na zapestje prenaša čarobnost slehernega dirkališča. 

V svojih novostih pa tokrat niso pozabili na ljubitelje vodnih športov, ki si lahko po novem omislijo model DS Action Chronometer v kar petih različicah. 

Certina DS Podium Laptimer se ponaša s kronografskimi funkcijami in točnostjo švicarskega mehanizma. Različne barvne kombinacije bodo navdušile tako športne navdušence, kakor tudi tiste, ki se izven pist in dirkalnih krogov, prepoznajo kot postranski entuziasti do teh športov. Njeno zanesljivost časovnega prikaza so ovrednotili z najvišjo natančnostjo, ter ji pridali COSC certifikat, ki ga pridobijo zgolj in le vrhunski kronometrski časomerilci. 

 

Certinin model DS Action se oblikovno spogleduje z nostalgičnim pridihom preteklosti, vendar so jo uspeli odeti v sodobnost današnjega časa. Tudi ta model se ponaša s točnostjo COSC certifikata, krasi pa jo vodoodpornost do kar 200 m. 

 

Izbrane modele boste našli tudi v naših prodajalnah. 

Iz spletne trgovine