Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 €

Iskalnik

MONTBLANC

Montblanc, sinonim za izvrstno kulturo pisanja v zadnjih 100 letih, sledi trajnim vrednotam, kot so kakovost in tradicionalna izdelava. Njegove brezkompromisne zahteve glede oblike, stila, materialov in izdelave, so izražene v prav vseh izdelku tega prestižnega izdelovalca.

Manufakturna pisala, ki so jih uporabljali Charlie Chaplin, James Dean, John F. Kennedy, Marilyn Monroe in jih danes še vedno uporabljajo Johnny Depp, Edward Norton, Dwayne Johnson ter mnogi drugi, in s katerimi se je v zadnjih 100 letih podpisalo tisoče meddržavniških dogovorov, stotisoče poslovnih pogodb, slovijo po svoji kakovosti in tradicionalni vrhunski izdelavi.

Medtem, ko dragoceni pisalni pripomočki Montblanc zapisujejo trenutke vašega življenja, vam odlični časomeri pomagajo pri beleženju  le teh. Tako kot pisarniški instrumenti Montblanc, so tudi časomeri natančno in ročno izdelani, z najboljšo švicarsko tradicijo in kvaliteto. Prav tako vas v novem Montblanc boutique-u, čakajo čudovito izdelani usnjeni izdelki, eleganten nakit, očarljive dišave in sodobna, modna očala.