Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

LA PETITE STORY: Nakit, s katerim boste postali ustvarjalni

Nova italijanska modna znamka, LA PETITE STORY, je namenjena mladim in mladim po srcu. Ponuja zbirko edinstvenih uhanov, zapestnic in ogrlic, ki so popolnoma usmerjene v najnovejše modne trende.

Nakit LA PETITE STORY je ustvarjen s prepletanjem različnih stilov, materialov in barv, kar vam omogoča, da izrazite svojo ženstvenost na povsem edinstven način. Vsaka kreacija je oblikovana s posebno pozornostjo do detajlov, da bo vsak kos nakita zablestel na vašem telesu.

Glavne zvezde vsake zbirke ste vi in z nakitom LA PETITE STORY boste družini, prijateljstvu in ljubezni dodali novo obliko ali barvo.

praesent at ex dictumst pellentesque nam iaculis

Uhani so posebna zgodba zase! Vsak uhan je ustvarjen kot samostojen kos nakita, vendar lahko za osupljiv in malo punk-chic videz kombinirate več različnih uhanov. Tako boste izrazili svojo neustrašnost in edinstvenost ter pritegnili marsikateri pogled.

Ogrlice so oblikovane z idejo večplastnosti. Nosite jih posamično ali pa jih plastite ter kombinirate različne dolžine, s čimer se poigrate z asimetričnimi slogi in oblikami.

Tudi zapestnice so prava paša za oči! Drzne kombinacije minimalističnega videza z izstopajočimi različicami in kontrastnimi zaključki bodo osvojile srca mnogih.

Bodite drzni, bodite ženstveni, bodite izjemni - izberite LA PETITE STORY!

mi feugiat nibh neque netus

Celotna ponduba nakita v spletni prodajalni (klik) ali na prodajnih mestih po Sloveniji (klik).