Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

V zadnji polovici maja, ko so nas končno razveselili bolj sončni dnevi in s tem tudi prijetni, že skoraj poletni večeri, se je v Atriju Pošte Slovenije v Ljubljani odvijal magičen dogodek. Založniška hiša Adria Media in njene tri medijske znamke, Elle, Cosmopolitan in Story, so gostile Magično noč.

Na dogodku se je zvrstilo kar nekaj znanih slovenskih imen, povabilo k sodelovanju pa smo z veseljem sprejeli tudi v podjetju Slowatch. Na dogodku smo predstavili novo kolekcijo ur in nakita znane modne znamke Fossil. 

Da vratovi, zapestja in ušesa glavnih urednic revij, ki so dogodek gostile, niso ostala prazna in neopažena, smo jih okrasili z nakitom omenjene modne znamke. Na magičnem dogodku, ki so ga zaznamovale zvezde (tiste na nebu in tiste med povabljenci), pa je ena od srečnih izžrebank prejela tudi ročno uro znamke Fossil.

Nova kolekcija znamke Fossil je razigrana, poletna in barvita. Zajema tako bolj klasične oblike kot tudi bolj drzne. Rdeča nit kolekcije so kristali, ki se pojavljajo na urah in tudi na nakitu. Njihova subtilna vključitev v izdelke daje vtis drzne elegance. Izdelki so primerni za dnevno nošenje, z njimi pa lahko popestrite in dopolnite tudi večernega videz. Z ustvarjanjem različnih kombinacij dosežemo razigrano-poleten urejen videz.  

Ure in nakit Fossil najdete v naših poslovalnicah (kliknite tukaj) ali pa v naši spletni prodajalni (klik za ure, klik za nakit). 

Na dogodku so nastopali simpatični Batista Cadillac ter ljubljenka slovenskih src, vedno nasmejana Nina Pušlar. Za povezovanje dogodka pa je poskrbel komik Žan Papič. 

Avtorji fotografij: Marko Delbello Ocepek, Toni Konrad in Aleksandra Saša Prelesnik.