Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger je prestižna blagovna znamka življenjskega sloga, ki jo pozna ves svet, saj že od leta 1985 ustvarja ikoničen stil. Njen edinstven pristop združuje klasično in moderno, ustvarjajo ga posamezniki, ki oblikujejo kulturo po vsem svetu. Izdelki Tommyja Hilfigerja ostajajo zvesti klasičnemu ameriškemu slogu, vendar s pridihom sodobnosti. Zavezani trajnosti, ponujajo raznoliko izbiro visokokakovostnih ur in nakita, ki jih kmalu po svetovni predstavitvi lahko kupite v naših prodajalnah in v naši spletni prodajalni (klik)

viverra fringilla nullam porta habitant

Za ambasadorko jesenske kolekcije, so si pri znamki Tommy Hilfiger izbrali francosko igralko in model, prelepo Tino Kunakey. Tina skozi svojo naravno energijo, pozitivni duh in močan občutek za stil, oživi klasično ameriško kulturno dediščino.

Kolekcija jesen/zima za leto 2023 Sport Lux vključuje žensko ročno uro s 40 milimetrov širokim ohišjem, paščkom iz nerjavečega jekla v srebrni in zlati barvi. Funkcionalnost in uporabnost ure zagotavljata 30 metrska vodoodpornost in multifunkcijski mehanizem, ura pa se lahko pohvali tudi z izjemno estetskim izgledom. Zbirko dopolnjujejo raznovrstni slogi paščkov, ki jih krasi  značilen TH monogram. 

Moško kolekcijo pa v tokratni kampanji zastopa svetovni šprinter, Brazilec Paulo Andre. Njegova predanost športni odličnost, odločnemu optimizmu in družbeni odgovornosti, ga naredi kot naročenega za ambasadorja znamke Tommy Hilfiger. 

Moška jesensko zimska kolekcija 2023 ponuja junaške kose, med drugim z dirkanjem navdihnjeno, drzno športno uro. S svojo večnamenskostjo in klasičnim dizajnom, ki ga spremlja sodobna nota, je več kot primerna za sodobne, moderne potrošnike. 

Paulo je znan predvsem po naslovu svetovnega prvaka v štafeti julija 2023, prav tako pa je Paulo tretji najhitrejši Brazilec na svetu v zgodovini tega športa. Je vodja projekta, ki spodbuja atletično odličnost pri otrocih v Braziliji. 

Za kampanjo je bil Paulo fotografiran na obali Sao Paula. 

Želite prejemati novice o novostih v modni industriji in biti med prvimi obveščeni o izjemnih popustih?
Prijavite se na naše novice tukaj: https://www.slowatch.si/ (na koncu strani)