Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

Ročna ura BREITLING AB04453A1B1X1

Ročna ura BREITLING AB04453A1B1X1

Pošlji povpraševanje
Za vsak izdelek zagotavljamo:
Pooblaščeni prodajalec
100 % varnost nakupa
Opis

Pilotska ura, ki jo navdihuje legendarno letalo P-51 Mustang.Breitlingova zgodovina je nedeljivo povezana z letenjem od prvih pogumnih vzletov do rojstva komercialnega letalstva. V 30-ih letih prejšnjega stoletja je Breitlingov oddelek za letalstvo, imenovan Huit Aviation zaslovel z izumom natančnih instrumentov za pilotske kabine. Dve desetletji kasneje so predstavili še en inovativen letalski instrument, tokrat v nosljivi obliki: ročno uro Ref. 765 AVI. Ta pionirski pilotski model predstavlja tehnično podlago današnji kolekciji Super AVI, ki jo navdihuje neustrašni duh slavnih zgodovinskih letal.

Model Super AVI P-51 Mustang počasti eno teh letalskih legend. Niti njegov razvijalec North American Aviation, ki je letalo skonstruiral v pičlih 120 dneh, se ni zavedal, kakšen močan adut ima v rokah. P-51 s krili z nizkim količnikom upora in sistemom hlajenja motorja, ki je 1940 veljal za eksperimentalnega, je dosegal takrat še nevidene hitrosti in doseg za enosedega lovca. Z uporabo motorja Merlin pa so se sposobnosti letala razširile še na večje višine, s čimer je postal najboljši vsestranski lovec tistih časov.

Super AVI P-51 Mustang kot pravo pilotsko uro, zasnovano za prenašanje izzivov starinske pilotske kabine, odlikujejo velike, izjemno berljive arabske številke na številčnici in luneti.

Velika krona in narebrena luneta na robustnem 46 mm ohišju zagotavljata optimalen oprijem tudi s pilotskimi rokavicami. Šivi na pasovih iz telečjega usnja spominjajo na tiste na letalski opremi iz starih časov, medtem ko zapestnica iz nerjavečega jekla nudi elegantno alternativo. Piloti in drugi popotniki bodo cenili možnost spremljanja druge časovne cone s pomočjo 24-urnih oznak na notranjem obodu številčnice in GMT kazalcem z rdeče obarvano konico. Motor ur Super AVI je Caliber B04 s certifikatom COSC, ki zagotavlja približno 70 ur rezerve navitja.

Osnovne informacije
Znamka
Breitling
Kolekcija
CLASSIC AVI
Model
Super AVI B04 Chronograph GMT 46 P-51 Mustang
Kataloška številka
AB04453A1B1X1
Spol
moški
Garancija
5 let
Lastnosti mehanizma
Vrsta
analogna
Vrsta mehanizma
mehanski z avtomatskim navijanjem
Mehanizem
TECH-207 - Breitling 04 (Manufacture)
Rezerva navitja
70 ur
Lastnosti pasu
Material pasu
usnje
Barva pasu
rjava
Širina pasu
24 mm
Lastnosti ohišja
Material ohišja
nerjaveče jeklo
Premer ohišja
46 mm
Barva številčnice
črna
Steklo
antirefleksno safirno
Vodoodpornost
100 m / 10 bar
Funkcije in lastnosti
Funkcije
datum, kronometer, transparentno dno, obojesmerno vrtljiva luneta