Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

Omega je v samem vrhu prepoznavnosti urarskega rokodelstva in inovativnosti.

Zgodovina izdelave vrhunskih časomerov sega v leto 1848 in ravno zaradi svojih vrhunskih dosežkov v inoviranju časomerov, postavlja Omego v sam vrh prepoznavnosti urarskega rokodelstva in inovativnosti. Inovativno urarstvo je temelj OMEGA-ine dediščine, vendar ga navdihujejo športno urjenje, osvajanja vesolja in morskih globin, zagovorništvo vrednot različnih organizacij in seveda zavidanja vredna podpora najljubšemu vohunu sveta. Prvi časomer na Luni s posadko legendarnega Apolla 11 in prvi časomer na najglobji točki morja (10.905 m).

Zavezanost športu in povezanost s športnimi dogodki so rdeča nit Omege.

Olimpijske igre potekajo bod budnim očesom in preštevanjem sekund Omege že vse od leta 1932. Na planetu Zemlja praktično ni športa, ki bi zahteval merjenje časa in tega ne bi zaupali Omegi. Omega pa s svojimi kolekcijami poskrbi tudi za ostala področja v katera se vključuje in to preko svojih modelov tudi sporoča na zapestjih ljudi po celem svetu. Omegine najbolj prepoznavne linije Constellation, Seamaster, Speedmaster in DeVille bodo s svojimi časomeri zadostile še tako petičnim okusom in še tako zahtevnim športnikom ter ljudem, ki sta jim eleganca in zanesljivost na prvem mestu.

Seamaster Aqua Terra Woldtimer 2023

Trije novi časomeri za merjenje svetovnega čas. Ura, narejena za spremljanje vsakega časovnega pasu na planetu, še naprej pridobiva zagon in priljubljenost širom sveta. V zadnjih letih je priljubljenost modela OMEGA Seamaster Aqua Terra Worldtimer vztrajno rasla in postala zelo priljubljena ura med mednarodnimi popotniki in strastnimi zbiratelji. Zdaj se nabor modelov še širi na tri nove modele: različico iz titana s številčnico, ki je v celoti izdelana z lasersko ablacijo in z dvema osupljivima možnostima iz nerjavečega jekla. Poleg proti praskam odporne keramične lunete, imajo vsi trije modeli skupno lastnost in sicer edinstveno obliko številčnice, kjer je OMEGA ustvarila svojo vizijo Zemlje, na katero pri prikazu gledate s strani severnega pola in vseh petih celin. Čeprav je to s prostim očesom težko opaziti, je celotna površina številčnice, zlasti osrednjega dela, kupolasta, kar ponazarja ukrivljenost Zemlje.

Več informacij o novih modelih OMEGA Seamaster Aqua Terra Worldtimer, dobite v našem OMEGA butiku na Čopovi ulici 1 v Ljubljani.

Razvrsti:

Prikazano 113 - 140 od 297 rezultatov

OMEGA AQUA TERRA 150M QUARTZ 28 MM

/
Pošlji povpraševanje

OMEGA AQUA TERRA 150M QUARTZ 28 MM

/
Pošlji povpraševanje

OMEGA AQUA TERRA 150M QUARTZ 28 MM

/
Pošlji povpraševanje
Filtracija
Filtriraj