Brezplačna dostava za vsak nakup nad 30 € po Sloveniji

+386 1 200 31 00

erat mattis et nullam litora

V prelepi atmosferi Festivalne dvorane Ljubljana, se je 7.6.2023 odvijal dogodek, ki časti uspešne inmočne ženske naše male Slovenije. Dogodek Femme Fatale tudi letos ni razočaral. Postregel je z razgibanim zabavnim programom, katerega glavna zvezda je bil voditelj Klemen Slakonja. 8 letošnjih kandidatk je poskrbelo za skoraj nemogočo odločitev. Vsaka naduspešna na svojem področju, vsaka po svoje fatalna. Ker pa je uradna zmagovalka lahko samo ena, je naziv najbolj fatalne za leto 2023, odnesla naša vrhunska deskarka, ki se lahko pohvali z medaljo iz Olimpijskih iger, Glorija Kotnik.

 

Prestižnega dogodka se je udeležil tudi Slowatch. Poskrbeli smo, da so bile vse kandidatke, od začetka do konca procesa izbora, okrašene s privlačnim in elegantinim nakitom znamke Morellato. Na dogodku je znamko predstavljala naša ambasadorka, modna gurujka Nika Ambrožič Urbas, ki jo je na rdeči preprogi spremljal tudi mož, glasbeni kritik, Matjaž Ambrožič. Nika je nosila nakit iz poletne kolekcije Morellato 2023.
Kot sponzor letošnjega dogodka Femme Fatale, je Morellato zmagovalki Glorii Kotnik podaril nakit, ki ga je podelila naša ambasadorka, Nika Ambrožič Urbas.

Nakit znamke Morellato najdete v naši spletni trgovini (klik) in v naših poslovalnicah (klik)

Avtor fotografij je media24.